Logo Sabaté 1940

L’any 1940 la família Sabaté iva iniciar la seva activitat al barceloní barri de Gràcia. Amb més il·lusió que recursos, va apostar per ser el primer laboratori fotogràfic especialitzat en impressió de gran format per al cartellisme cinematogràfic.

Durant les dècades posteriors, Sabaté es va consolidar a Barcelona com a referent en la producció gràfica. Atreu grans clients, i produeix per a la Fira de Barcelona i es converteix així en la primera empresa de serveis gràfics que treballa per al Grup Inditex a nivell internacional.

 

Logo-Sabate-2005Arriben els anys noranta i, amb ells, l’Era Digital. Sabaté es posa al dia: incorpora els millors equips en retoc digital i adquireix la primera impressora làser de gran format (Lambda).

Sabaté segueix, els anys posteriors, millorant dia a dia la impressió digital de gran format, però amplia la seva activitat amb èxit en altres vessants.

 

  • Sabaté PHOTOLAB engloba l’activitat artística, col·laborant amb importants artistes i galeries nacionals en els seus projectes de museïtzació.

 

  • Sabaté DIGITAL PRINT, que se centra en la impressió publicitària.

 

  • Sabaté INTERIORS, la seva expressió més recent, amb la què ofereix projectes integrals de decoració d’interiors moderns i únics.

 

Sabate-Print-Everything

 

Actualment Sabaté segueix apostant per la innovació, com va fer des dels seus inicis. Què ha canviat? 75 anys d’experiència, 1600 m² de superfície disponible i un equip multidisciplinari i molt qualificat que investiga l’avantguarda tecnològica per seguir millorant cada dia. No obstant això, Sabaté segueix sent aquella empresa familiar que manté la mateixa il·lusió i el mateix objectiu que el 1940: prestar un servei amb la màxima qualitat.

 


 
-> QUÈ ÉS LA IMPRESSIÓ DIGITAL?

-> INSTAL·LACIONS

-> ELS NOSTRES CLIENTS

-> HISTÒRIA