Sabaté va fundar-se als anys quaranta; era una petita empresa familiar que va instal·lar-se en un local modest de l’entranyable barri barceloní de Gràcia. L’activitat creixent va obligar a anar ampliant les seves instal·lacions durant anys, poc a poc, fent servir els locals dels voltants fins arribar als 1.600 m². Malgrat la crisi econòmica, a Sabaté seguim creixent progressivament i, degut a la necessitat de més espai i a les dificultats logístiques pròpies del centre urbà, vam decidir mudar-nos a finals de 2013. Ara ens pots trobar a:

SABATÉ BARCELONA Carrer dels Motors, nº 360; 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Actualment, concentrem tota l’activitat productiva, de disseny, oficines i showroom en un mateix espai polivalent que facilita la comunicació entre els diferents departaments, cosa que repercuteix positivament en cada projecte. Som més accessibles (geogràficament), més organitzats i més optimistes, ja que ara disposem de més superfície per seguir creixent.

SHOWROOM

En el nostre showroom pots veure i tocar tots els nostres materials i suports. Hi exposem mostres de molts dels nostres treballs per poder mostrar-te per què és millor aquest vinil i no aquest altre, o si una fotografia en gran format llueix més en acabat brillant o mat. El showroom és una visita imprescindible per tal que el client observi els resultats finals i pugui participar activament en la tria dels productes. És un espai dinàmic, ja que el seu contingut canvia constantment segons els materials que adquirim i, al mateix temps, fa la funció d’aparador dels nostres projectes d’interiorisme: parets, sòl, sostre, mobiliari…

PARC DE MÀQUINES

Entre la nostra àmplia gamma de maquinària disposem de les impressores més capdavanteres del mercat. Val la pena destacar-ne la HP Làtex 3000 per la seva velocitat (fins a 180 m² per hora), la seva sostenibilitat ambiental (gràcies a la tecnologia làtex) i la seva versatilitat, perquè pot imprimir sobre suports de fins a 3,2 metres d’amplada, amb una gran qualitat i durabilitat.

HP látex 3000 Parque de máquinas

D’altra banda, també comptem amb l’única impressora d’injecció de tintes UV dissenyada específicament per imprimir sobre cartró ondulat. Es tracta de la Durst Rho 750, que a més té la capacitat de fer servir tinta blanca. És ideal per a la fabricació de displays i elements de publicitat en el lloc de venda, amb uns resultats de gran qualitat que s’obtenen en plaços molt curts, degut al reduït temps de càrrega.

 

Durst Rho 750 Parque de máquinas