La impressió Fine Art és el mode de convertir les imatges en art a través de mitjans tècnics digitals; resulta un tasca integral que engloba des de la recuperació i tractament de la fotografia fins al suport material en què se la representarà. Amb la impressió Fine Art ens apropem a la fotografia com si fos una obra d’art. És ideal per a la impressió de fotografies artístiques, reproduccions de pintures, edicions limitades, etc. Gràcies al mètode d’impressió Giclée aconseguim una impressió de màxima qualitat amb tintes pigmentades de gamma alta dinàmica (HDR), estables davant la llum UV i amb una durabilitat de 80 anys.

Impresión en papel fotográfico Hahnemuhle


DIGITALITZACIÓ

En el laboratori fotogràfic de Sabaté disposem de les últimes tecnologies per escanejar imatges en alta resolució independentment de la seva procedència: escàner de negatius o diapositives (en color i en blanc i negre), fotografies en gran format… Sempre en alta resolució i amb la màxima qualitat possible.

Els nostres professionals s’encarreguen del tractament digital de la imatge: modificacions, retocs… segons el resultat sol·licitat. Comptem amb una dilatada experiència i especialització en retoc de moda per a importants empreses d’aquest sector.

El Giclée, fruit de la combinació de la impressió inkjet amb les tintes pigmentades, és el procés estrella en reproducció artística i està molt lligat amb el concepte de Fine Art. És un mètode meticulós que proporciona la més alta qualitat i realisme a la imatge. Impresión fine art Glicée HahnemühleEls papers i llenços Hahnemühle s’elaboren de forma tradicional amb fil de tina i cotó. Són els suports artístics per excel·lència i, a la seva gamma per al Fine Art digital, afegeixen una cobertura Premium-Inkjet que fa possible reproduir-hi qualsevol imatge amb el màxim detall i respectant tota  la seva gamma de colors.

La durabilitat de les tintes pigmentades unida amb la qualitat del paper o llenç Hahnemühle, permeten la permanència de l’obra durant decennis, fins a un segle.