Entenem el punt de venda com un lloc decisiu, el “cara a cara” on la imatge juga un paper tan important com el producte. Per això gestionem tot el projecte, des de la idea inicial fins el resultat final.

DISSENY

El disseny és la fase en què una idea comença a prendre forma i color. Aquesta idea arriba amb una pauta ben clara d’allò que vol aconseguir-se, el briefing, que s’acostuma a acompanyar d’informació complementària necessària per aportar-ne el context. Parlem, per exemple, dels valors de la marca, el target al que ens adrecem, la temporalitat o permanència de la instal·lació… Analitzem minuciosament la idea que ens transmet el client; sorgeixen preguntes, altres possibilitats… Entrem en el contrabriefing, que no es més que la comunicació essencial per tal de traduir les bones intencions en els millors resultats. Amb tot això ja podem elaborar un prototip o recreació virtual del projecte. És un moment de sorpreses, on ens adonem de possibles errors o punts forts que cal potenciar; els polim i passem a la maquetació, on l’experiència visual i/o volumètrica és ja definitiva. Les idees es concreten.

Diseño Plv Barcelona

GESTIÓ

L’experiència ens ha proporcionat grans coneixements sobre les necessitats de comunicació visual en el punt de venda. També ens hem especialitzat en la gestió d’aquest tipus de projectes amb diferents eines que optimitzen els processos, estalvien temps i perfeccionen els resultats.

Elaborem bases de dades amb els elements gràfics que produirem per als punts de venda, diferenciant-los per criteris com tipus de suport, quantitats, idiomes, destinacions, tècniques d’impressió i acabats. L’anàlisi d’aquestes bases de dades agilitza les comandes i garanteix la precisió del producte final.

Actualitzem els plànols del teu punt de venda segons les modificacions que es necessitin per a cada campanya. D’aquesta manera, cada projecte parteix d’una base fixa en la qual només cal modificar allò que serà  nou, amb el conseqüent estalvi de temps i de recursos.

El nostre software d’imposició de planxes optimitza la impressió sobre les matèries primeres aconseguint uns acabats eficients, així et garantim una despesa justa: per la mínima quantitat de producte necessari i, al mateix temps, respectem el medi ambient minimitzant els residus.

Per acabar, volem presentar-te el Decorador Virtual de Sabaté. Aquesta eina permet visualitzar el resultat en el punt de venda abans de començar res, guardar-lo “al núvol” i recuperar-lo ràpidament quan torni a ser necessari. Amb aquest Decorador Virtual aconseguim l’automatització del flux de treball entre el client final i l’impressor, que garanteix la nostra eficiència i la teva satisfacció.

IMPRESSIÓ I MANIPULAT

Destaquem per estar a l’avantguarda en tecnologia i materials, així que sempre comptem amb el millor mètode per tal d’obtenir el resultat desitjat. Els nostres suports d’impressió, flexibles i rígids, estan pensats per a finalitats promocionals i decoratives. Vinils, displays de sobretaula, cartelleria, aeris, lones, teixits, sòls i parts posteriors d’aparadors, revestiment de parets, caixes de llum i materials resistents a l’exterior. El vinil Allfix resulta especialment útil a la botiga; aquest material, perfecte per campanyes temporals, és fàcil d’aplicar, no s’arruga ni forma bombolles, pot reposicionar-se sense deixar residus i es pot fer servir sobre vidre o superfícies opaques. A més a més, és econòmic tant pel seu preu com pel temps que s’estalvia amb la seva fàcil aplicació. T’ho demostrem aquí.

Gran part d’aquests materials són reciclables i també fem servir tintes inodores per a la seva impressió. D’altres, són una inversió, com el vinil Allfix, ja que no necessiten una aplicació professional i poden ser reutilitzats per diversos canvis d’imatge, amortitzant àmpliament el seu cost.

Un cop s’ha imprès el suport, el manipulen els nostres professionals: hi encunyen formes, en llauren les vores, realitzen costures, laminats, s’adhesiven, perfilen… Sempre per assegurar el millor resultat.

EMPAQUETAT I LOGÍSTICA

Tot està fabricat i segueix en bones mans. La logística és importantíssima, i el temps i l’experiència ens ha ajudat a dissenyar un protocol de control absolut per dur-la a terme. Primer, es revisen tots els treballs i un supervisor avala amb a seva firma el seu bon estat. Després, amb molta cura, s’embalen de la manera més adient. Fabriquem els nostres propis embalatges a mida, de manera que sempre seran els més segurs per a cada producte. El picking o etiquetatge conserva aquests principis i és totalment personalitzat segons les preferències de cada client. Per a l’enviament i distribució, comptem amb els nostres propis vehicles que reparteixen a diari i també treballem amb les companyies més capdavanteres per a les comandes nacionals i internacionals. Sempre a temps.

INSTAL·LACIÓ EN EL PUNT DE VENDA

Un cop arribat el material, els nostres professionals instal·laran in situ qualsevol tipus de projecte. Des del principi s’elaboren instruccions de muntatge per als instal·ladors, que estan en comunicació constant amb el departament de disseny i el de fabricació. Disposem d’equips multidisciplinaris repartits per tot el territori nacional, de forma que podem dur a terme diverses instal·lacions simultàniament i en plaços de temps molt reduïts. El client pot comptar amb nosaltres des del principi fins al final.

Visual merchandising Escaparatismo Publicidad punto venta PLV Visual merchandising Escaparatismo