Hewlett Packard ens va escollir per provar aquesta màquina; vam ser els primers a tot el món! Vam descobrir-ne les seves possibilitats infinites i la seva immensa capacitat de producció respectant la màxima qualitat, així que no ens vam poder resistir a incorporar-la al nostre parc de màquines.

Ser “partner” d’Hewlett Packard requereix estar en possessió de certes certificacions i complir amb requisits tècnics molt exigents, però també permet oferir al client unes garanties addicionals, sempre comptant amb el recolzament i la fiabilitat d’un proveïdor d’aquest nivell.

HP Làtex 3000

La nova tecnologia d’HP fa possible un sistema d’impressió ecològic i sostenible, amb tintes eco-solvents i completament biodegradables i inodores (amb base d’aigua i lliures de dissolvents), millorant alhora la qualitat de l’espai de treball. Aquesta tecnologia permet una impressió de qualitat fotogràfica, lliure de trama i punt, i d’ampli espectre colorimètric, ja que treballa amb l’hexacromia, d’una amplada màxima de 320 cm. A més, aquest tipus de tintes s’adhereixen tan en materials per exteriors com en teixits, sense cap tractament específic.

Impresión digital Látex Hp Barcelona Sabaté ha estat la primera empresa espanyola i europea que ha adquirit la HP Làtex 3000, una màquina imponent amb una gran capacitat productiva que possibilita uns preus molt competitius ja que abasta tiratges fins ara no assumibles en digital. Malgrat això, també admet personalitzacions i tiratges des d’una sola unitat sense ressentir-ne el preu. I tot això de manera respectuosa amb el medi ambient.